NBA:n taitokisojen osallistujalistat julki – Lauri Markkanen nähdään kolmoskisassa

Lauri Markkanen Utah Jazz NBA / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

NBA:n All Star -tapahtuman taitokisojen osallistujalistat on julkaistu ja Lauri Markkanen osallistuu kolmostenheittokisaan.

NBA:n All Star -tapahtuman viimeisetkin kortit on paljastettu, kun taitokisojen osallistujalistat julkistettiin. Utah Jazzin Lauri Markkanen on itse sunnuntaina 19. helmikuutta pelattavassa All Star -ottelussa avauskokoonpanossa, mutta taitokisat käydään edellisenä iltana. Tuolloin Markkanen on mukana kolmen pisteen heittokisassa.

Kisan ideana on se, että kolmen pisteen kaarelle on aseteltu viiteen eri paikkaan viisi palloa, joista pelaajan tehtävänä on upottaa mahdollisimman monta sisään minuutin aikana liikkuen paikasta toiseen, kunnes hän on kiertänyt koko kaaren ympäri.

Viidestä pallosta neljä ensimmäiseksi heitettävää ovat kukin yhden pisteen arvoisia ja jokaisen heittopaikan viides pallo on niin sanottu “moneyball”, jonka upottaminen korisukkaan tuo heittäjälle kaksi pinnaa. Näin ollen maksimipistemäärä, mitä pelaaja voi saada, on 30. Markkanen on pelitilanteissa upottanut kolmosia tällä kaudella 41,3% varmuudella.

Markkasen lisäksi kolmoskisaan osallistuvat Indianan Tyrese Haliburton ja Buddy Hield, Miamin Tyler Herro, Sacramenton Kevin Huerter, Portlandin Damian Lillard ja Anfernee Simons sekä Bostonin Jayson Tatum.

Taitokisojen lisäksi All Star -viikonloppua tähdittävät myös lukuisat julkkikset, jotka pelaavat oman All Star -ottelunsa perjantaina. Lisäksi esille pääsevät myös NBA:n nuoret lupaukset, joille on myös ohjelmassa oma ottelunsa.

Tsekkaa myös: NBA:n All Star -ottelu ja taitokisat – näin katsot TV:stä


Pelaajat:
Joukkueet: