Yllätyspaukku valmentajamarkkinoilla – Lauri Marjamäki on Klotenin uusi päävalmentaja

Kärpät Lauri Marjamäki

Sveitsin liigan Kloten teki melkoisen yllätyspalkkauksen, kun Lauri Marjamäki nimitettiin seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Sveitsin liigan EHC Kloten tiedottaa palkanneensa Lauri Marjamäen uudeksi päävalmentajakseen. Marjamäki teki seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

- Lauri on todellinen ammattilainen, jolla on kokemusta korkeimmalta tasolta. Hän vakuutti meidät selkeillä arvoillaan ja peliperiaatteillaan. Hän osaa kehittää nuoria pelaajia, mikä on iso osa hänen työtään täällä Klotenissa. Hän edustaa vakautta ja rakennetta, mutta pelaamatta puolustavaa jääkiekkoa, Klotenin urheilujohtaja Ricardo Schödler totesi seuran tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Nimitystä voidaan pitää sikäli melkoisena yllätyksenä, että Marjamäen tähti on ollut viime aikoina vahvasti laskusuunnassa. Hän aloitti viime kauden Oulun Kärppien päävalmentajana, mutta pesti päättyi joulukuussa potkuihin.

– Vakuutuin Klotenin visiosta ensimmäisen yhteydenoton aikana, hän kommentoi seuran tiedotteessa.

Kloten sijoittui viime kaudella 13:nneksi runkosarjassa, eli viimeistä edelliseksi. Joukkueessa on muutenkin suomalaisväriä, sillä Miro Aaltonen ja Niko Ojamäki viilettävät hyökkäyksessä ja Kimmo Rintanen toimii puolestaan apuvalmentajana.

Tsekkaa myös: Yllätysuutinen Pohjois-Amerikasta – KooKoon Jesse Nurmi teki NHL-sopimuksen


Joukkueet: