Video: Laurent Koscielnyn siirtovideo järkyttää – Arsenal-legendakin lyttäsi entisen kapteenin tempun

Laurent Koscielnyn

Laurent Koscielnyn tekoset ovat aiheuttaneet melkoisen skandaalin, sillä ranskalaistopparin siirto Bordeaux’n riveihin julkaistiin erikoisella tavalla.

Arsenalin kapteeninakin toimineella Koscielnylla oli voimassa oleva sopimus tykkimiesten kanssa, mutta mies ilmoitti jo ennen harjoituskauden alkua, että pelit Lontoossa ovat ohitse. Tekoa pidettiin jo tuolloin melko härskinä, sillä Koscielny vaati Arsenalia purkamaan sopimuksen.

Nyt tämä soppa räjähti käsiin, kun Koscielny sai haluamansa siirron Ranskaan. Nimittäin topparin siirto julkaistiin videolla, jossa Koscielny ottaa yltään pois Arsenalin pelipaidan ja alta paljastuu puolestaan Bordeaux’n nuttu.

Ranskalaisen temppu sai Twitterissä Arsenal-faneilta tyrmästyneen vastaanoton ja myös seuralegenda Ian Wright otti tilanteeseen kantaa kovin sanoin.

– Tämä satuttaa. Kunnioituksen puute. Sinun pitäisi hävetä tapaa, jolla lähdit seurasta yhdeksän vuoden jälkeen. Sait mitä halusit ja yrität silti ärsyttää. Toivottavasti se on sen arvoista pitkällä tähtäimellä, Wright totesi päivityksessään.

Laurent Koscielnyn siirto Bordeaux’n riveihin poiki tyrmistyneen vastaanoton

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: ,