Video: Laukkakisassa sattui karu onnettomuus – jockey loukkaantui pahasti, hevonen jouduttiin lopettamaan

Hevonen lopetettiin laukkakisan onnettomuuden takia / Pallomeri.net

Australiassa käydyissä laukkakisoissa nähtiin karmiva tapaus, kun onnettomuuden takia yksi hevonen jouduttiin lopettamaan ja jockey joutui sairaalaan.

Rosehillin laukkakisoissa Australiassa koettiin järkyttäviä hetkiä, kun toisessa lähdössä tapahtui onnettomuus, jonka seurauksena yksi hevonen jouduttiin lopettamaan ja jockey kuskaamaan pahasti loukkaantuneena sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui noin 300 metriä ennen maalia ja syyt sai liki yksimielisesti niskoilleen tähtijockey Hugh Bowman, joka yritti kiilata kärkeen ja ratsasti päin Andrew Adkinsia ja hänen ohjastamaan hevosta Hot’N’Hazya sillä seurauksella, että nämä kaatuivat ja joutuivat takaa tulleiden jalkoihin.

Hot’N’Hazy sai hoitoa heti radalla, mutta vammat olivat niin pahat, että hevosen lopettaminen oli ainoa ratkaisu. Adkinsilta puolestaan murtui ainakin jalka ja solisluu, mutta tietojen mukaan hän oli sairaalaan vietäessä tajuissaan ja välitöntä hengenvaaraa ei ole.

Mainos alkaa

Bowmanin suoritus tuomittiin laajalti äärimmäisen vaaralliseksi, kun hän käytännössä jyräsi Adkinsin ja Hot´N´Hazyn katolleen. Bowmanille on vaadittu monen tahon toimesta 6-12 kuukauden kilpailukieltoa.

Jockey ja hevonen loukkaantuivat pahasti tämän onnettomuuden takia:

Katso myös: Video: Kylian Mbappe vedettiin kylmäksi – todella ruma taklaus sai nilkan vääntymään karmivasti