Lauantain Vakioveikkaus: ManUn peliprosentit kohdillaan

Lauantain Vakioveikkaus: ManUn peliprosentit kohdillaan

Musta 8 –vihjepalsta palaa tositoimiin siinä, missä Valioliigakin tämän viikon lauantaina. Viime viikoilla lapuille on löytynyt paljon hyviä ideahakuja, mutta voitto-osuuksille ei ole aivan päästy. Tämän viikon kierrokselle on hieman vaikea löytää ns ”varmoja”, mutta toki pari sellaistakin on havaittavissa.

Ensimmäinen varma löytyy kohteesta yksi, jossa Manchester United ja Liverpool kamppailevat perinteikkäässä yhteenotossa. Monet seuralegendat Gary Nevillestä Steven Gerrardiin ovat jo toisilla kentillä tai eläköityneet, mutta ei näistä yhteenotoista puutu tunnetta. ManU on ollut alkukauden otsikoissa siirtosaagasta, jonka pääosassa on David De Gea. Maalivahti jäi kuin jäikin Manchesteriin ja alun perin paikkaajaksi hankittu Argentiinan maajoukkuevahti Sergio Romero on torjunut todella mainiosti. Kentällä ManU on ollut muutoinkin aikalailla odotusten mukainen ja on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.

Liverpool ei ole viime vuosina yltänyt kuumimpaan kärkeen ja niin tuskin käy nytkään, mutta sijoitus kärkikahdeksikossa lienee varmaa. Joukkue alkaa olla managerinsa Brendan Rodgersin näköinen ja pelaa ajoittain todella hienoa futista. Esimerkiksi Arsenal pelasi Poolin kanssa tasan vain pitkälti Petr Cechin torjuntojen ansiosta. Pool on ManUa hieman heikompi ja kotietukin tukee suosikkeja, joten rastin ykkösen varmaksi. Uskon sen toteutuvan noin kerran kahdesta ja tämän hetken prosenteilla se on aikalailla rajatapaus.

Toinen poiminta tulee heti kakkoskohteesta, jossa Arsenal saa vieraakseen Stoken. Nämä ovat niitä kamppailuita, jotka Arsenalin tulisi hoitaa kunnialla, mikäli mestaruuskannua mielitään keväällä nostamaan. Tämän vuoden Arsenal on ehdoton mitalikandidaatti, mutta miten pitkälle paukut todella riittävät on vielä arvoitus. Kotonaan se on toki Stokea vastaan suursuosikki, mutta lähes 80 %:n kannatuksella sitä on pelattu hieman liikaa.

Mark Hughesin luotsaama Stoke ei ole mikään sarjan kellarikerroksen joukkue ja huippupäivänään se kykenee venymään ainakin tasapeliin. Bojan Krkic on todella kovan luokan vahvistus joukkueelle ja aiheuttaa ainakin muutaman kerran sydämentykytyksiä ”tykkimiehille”. Peliprosentit huomioiden on ristivarmistus erittäin mainio valinta todennäköisen kotivoiton kaveriksi.

Viikon viimeinen poiminta tulee viitoskohteesta, jossa Crystal Palace saa vieraakseen Manchester Cityn. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa todella vahvasti. Manchester Cityn kohdalla tämä ei toki ollut yllätys, mutta Crystal Palacen ensimmäisen neljän pelin statistiikat kertovat suuresta ylisuorittamisesta. Cityn kuuluu olla tässä kohteessa todella selkeä suosikki ja kotijoukkueen mahdollisuudet pärjätä sarjan ennakkosuosikkia vastaan ovat heikot. Vierasjoukkue ei ole kuumennut prosenteissa älyttömyyksiin joten kakkosvarma kohteeseen viisi.

VAKIO 1

Vakioveikkaus | Pallomeri.net
Vakioveikkaus | Pallomeri.net

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut