Lauantain betsivihjeet jalkapallon osalta paketissa!

Oikein hyvää lauantaita kaikille uskollisille lukijoilleni. Betsien osalta on nyt kaksi päivää laahattu persettä ja tänään sen täytyy muuttua. Valinnanvaraa löytyy, joten täytyy olla tarkkana mihin kelkkaan hyppää ja minkä jättää välistä. Rakensin jalkapalloista teille nyt triplan ja katsotaan mikäli iskisin vielä myöhemmin jotain myös jääkiekon taikka snookerin puolelta.

Ensimmäinen kohde löytyy lapulle Espanjasta jossa iltapäivän kamppailussa Barcelona isännöi Malagaa. Isäntien kotisaldo on tällä kaudella ollut tyrmäävä. Yhdestätoista kotiottelusta Barca on voittanut kymmenen ja maaliero 40-6 kertoo omaa tarinaansa lähes epäreilusta ylivoimasta. Vierasjoukkue Malaga on taas pirteän alkukauden jälkeen alkanut konttaamaan ja ollut pahoissa vaikeuksissa viimeisissä otteluissa. Kun kaksikko Lionel Messi ja Neymar laittaa tänään haisemaan nähdään Camp Noun valotaululla 90 minuutin jälkeen rumat lukemat. Pelataan Barcan vähintään kolmen maalin voittoa kertoimella 1,74.

Kuten sivustomme kertoo on Valioliigasää ainakin näin aamusta vielä hyvin viileä ja pilvinen. Se muuttui kuitenkin monella Chelsea kannattajalla kertaheitolla aurinkoisemmaksi, kun tajusivat Diego Costan palaavan The Bluesin kokoonpanoon Valioliiga-kentille illan ottelussa Burnleya vastaan. Byrnley on päästänyt eniten maaleja kuluneella kaudella ja olen satavarma, että verkko heiluu tänäänkin tiuhaan tahtiin Tom Heatonin selän takana. Pelataan sinisten vähintään kahden maalin voittoa, joka antaa kerrointa 1,54 verran.

Mainos alkaa:

Kolmas kohde lapulle löytyy legendaarisesta tasuripappa sarjasta. Tartutaan Ranskan Ligue 1 iltaotteluun jossa kohtaavata Caen ja Lens. Kentän laidalla raivopäisesti omiaan piiskaava Patrice Garande on saanut Caenin pojat pelaamaan haluamallaan tavalla. Voittoja on alkanut tulemaan ja viimeisestä kolmesta kotiottelusta on jokaisesta tullut täydet kolme pistettä. Tänään putki saa jatkoa Lensin kustannuksella ja me iskemme siihen kiinni kui hullu puuroon. Kotijoukkueen voitolle saadaan kerrointa tasan 2,00, joka kelpaa ainakin meikän lapulle.

Jos haluut pysyä kärryllä mitä betsimaailmassa tapahtuu, ota seurantaan Twitterissä @Kisaturisti niin pysyt varmasti #pelipaikoilla!

Barcelona – Malaga / Barcelona -2 / 1,74

Chelsea – Burnley / Chelsea -1 / 1,54

Caen – Lens / Caen / 2,00