Lauantai: Mikä ihana syy betsata!

Oikein loistavaa lauantaiaamua jokaiselle teistä. Eilinen päivä ei mennyt täysin suunnitelmien mukaan, kun Jokerit eivät vahvasta pelaamisesta huolimatta saanut kairattua sarjan avausvoittoa. Tänään uudet kujeet ja uudet kohteet, joten meikäläinen aloittaa päivän Euroopan jalkapalloliigoista. 

Barcelona vierailee tänään Granadan luona ja kuten olikin oletettavaa vieraiden kerroin on täysin kelvoton. Haetaankin pientä yllätystä otteluun isäntien kautta. Barcelona kärsii luultavimmin jo tutuksi tullutta UCL-krapulaa, joka ilmenee usein juuri Mestarien liigaa edeltävässä ja jälkeisessä pelissä. En usko kotijoukkueeseen, mutta mikäli tyrkkäämme pienet tasoitukset kylkeen voi yllätyksen paikka löytyä Granadasta. Lapulle siis Granada +3 kertoimella 1,61.

Olisi lähes synti jättää lauantaina pelaamatta jotain Valioliigastakin. Iltapäivällä onkin mielenkiintoinen ottelu luvassa, kun Hammersin vieraaksi saapuu Crystal Palace. Vahvassa iskussa vieraskentillä esiintynyt Palace lähtee varmasti hakemaan kolmea pistettä myös Upton Parkilta ja hieno taistelu on luvassa. Paras kohde lienee tähän otteluun molempien joukkueiden maali. Myös yli 2,5 maalia lienee löytyvän monen lapulta. Mä painan jokatapauksessa molempien joukkueiden maalaamista tässä ottelussa, joka tarjoaa kerrointa 1,85.

Tripla viimeistellään sillä, mikä eilisen pilasi. Jokerit oli valovuoden Minskiä edellä ja tänään myös viimeistely tulee olemaan parempaa laatua. Pelataan Jokereita kertoimella 1,72, koska tänään on voiton pakko tulla. Tämän kohteen myötä saadaan triplalle mukavasti reilun vitosen verran kerrointa. Oikein hyvää lauantain jatkoa jokaiselle teistä!

Seuratkaa meikäläistä myös Twitterissä, niin pysytte varmasti #pelipaikoilla! @Kisaturisti