Video: Latvian Rudolf Balcers taiteili mahtavan jatkoaikaosuman

Rudolf Balcers - pallomeri.net

San Jose Sharksin viidennellä kierroksella kesällä 2015 varaama Rudolf Balcers tehtaili upean jatkoaikaosuman Norjaa vastaan pelatussa ottelussa jääkiekon MM-kisoissa lauantaina.

B-lohkon ottelu oli edennyt jatkoajalle 2-2-tilanteessa. Sitä oli takana vain viitisentoista sekuntia, kun Balcers otti homman haltuun. 21-vuotias nuorukainen pujotteli itsensä mahtavalla tavalla läpi Norjan puolustuksen ja viimeisteli suorituksensa pitämällä loistavasti tasapainonsa ja viemällä myös lopulta maalivahti Lars Haugenin kahville.

Samainen nuorimies oli vastannut myös Latvian avausosumasta varsinaisella peliajalla.

Balcers pelasi juniorivuotensa Norjassa Lørenskogin 1-divisioonajoukkueessa, mistä hän siirtyi pelaamaan pääsarjaa Stavangerin riveihin. Tämän jälkeen tie vei Pohjois-Amerikkaan ja päättyneellä kaudella Balcers kiekkoili San Jose Barracudan AHL-joukkueessa, jossa tilille kertyi 67 otteluun kelpo tehot 23+25=48.

Mainos alkaa

Latvian seuraava ottelu MM-kisoissa on edessä jo tänään sunnuntaina, kun se kohtaa omassa avausottelussaan Etelä-Korean lukemin 8-1 murskanneen Suomen. Ottelu alkaa kello 21:15 ja sitä voit seurata tuttuun tapaan C Moren välittämänä.

Pallomeri.netin MM-kisasivulta löydät kaikkien joukkueiden kokoonpanot sekä turnauksen otteluohjelman. Tutustu kattavaan pakettiin TÄSTÄ LINKISTÄ!

Rudolf Balcers sooloilee jatkoaikaosuman Norjaa vastaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).