Video: Latvialaiset kiekkofanit jatkoivat huvittavan hellyttävää perinnettä – Kanadan suurlähetystölle tuotiin valtavasti kukkia

latvialaiset kiekkofanit vievät kukkia Kanadan suurlähetystölle / Pallomeri.net

Latvia voitti MM-kisojen avausottelussaan Kanadan ja paikalliset kiekkofanit juhlivat voittoa aivan huikean perinteen voimin.

Latvialaiset kiekkofanit ottivat ilon irti joukkueensa huikeasta Kanada-voitosta juhlimalla kaduilla. Samalla paljastui myös huvittava sekä mieltä lämmittävä perinne, jota paikalliset ovat harrastaneet ilmeisesti jo tovin verran.

Kanadan suurlähetystölle nimittäin kannettiin valtava määrä kukkia ja Kanadan Latvian suurlähettilään Kevin Rexin twiittaamissa kuvissa näkyi myös kortti, jossa kiitettiin Kanadaa “Latvian kiekkoilun suurimmasta päivästä”.

Mainos alkaa:

Rexin twiitin kommenteista nimenomaan paljastui se, että kyse on perinteestä, sillä Latvian entinen Tanskan suurlähettiläs Hans Brask kertoi Rexille, että hän on aikoinaan päässyt myös keräämään kukkia suurlähetystön portailta Latvian voitettua maiden välisen MM-pelin.

Onpa kyse sitten kohteliaisuudesta, vinoilusta tai molempien sekoituksesta, niin latvialaisten kiekkofanien perinne saa aikaan vain hymyä.

Ensimmäiset latvialaiset kiekkofanit käyvät viemässä kukkia Kanadan suurlähetystöllä:

https://twitter.com/StyleLatvia/status/1395853104172703747

Kanadan Latvian suurlähettilään twiitti aiheesta ja entisen Tanskan suurlähettilään kommentti:

https://twitter.com/DKAMBinLT/status/1395980532207472643

Katso myös: Video: Hurja paukku! Latvia kaatoi Kanadan ensimmäistä kertaa historiassaan


Joukkueet: ,