Lätkävihjeet: SHL:stä tupla lapulle! | To 22.10. klo 20:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Päivän lätkävihjeet tulevat Ruotsista, sillä lapulle napattiin kahden SHL-kohteen tupla. Alla vihjeet perusteluineen!

Lätkävihjeet – torstai 22. lokakuuta:

Växjö – Malmö

Vierasjoukkue Malmö pitää hallussaan SHL:n jumbosijaa. Joukkue seilailee tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa, ja noissa matseissa omissa on kolissut oikein roppakaupalla (2-5, 2-4, 2-6).

Växjöllä puolestaan on takanaan 5-1-voitto Brynäsistä sekä 3-2-tappio Frölundalle.

Näistä asetelmista onkin helppo poimia lapulle ottelun yli 4,5 maalia.

Rögle – Frölunda

Frölunda on aloittanut kauden hienosti, sillä yhdeksästä ottelusta saldona on 7 voittoa ja kaksi tappiota. Viimeisimpänä joukkue kävi tiistaina pesemässä yllä mainitun Malmön lukemin 6-2.

Skånen reissu saa jatkoa Röglen vieraana. Kotijoukkue on pelannut ihan kelpo tavalla ja sarjataulukon sijoitus on tällä hetkellä viides. Frölunda saa varmasti kovemman vastuksen kuin tiistaina – ja tuskinpa nyt ainakaan kuuteen maaliin saakka tullaan yltämään – mutta vierasjoukkueen yli 1,5 maalia toteutunee silti.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!