Puolan aluecupissa tapahtui – Latarnik Choczewon peluri kikkaili upeasti, lanattiin heti perään kammotaklauksella

Latarnik Choczewon Kuba Jurkowski lanataan

Puolan alueellisessa cupissa tapahtui muutaman sekunnin sisällä paljon, kun Latarnik Choczewon pelaaja kikkaili ja tuli lanatuksi.

Vaikka jalkapallossakin tapahtuu asioita joskus nopeasti, niin harvemmin pelin kauneimmat ja rumimmat puolet mahtuvat sentään ihan parin sekunnin klippiin. Näin kuitenkin kävi Puolan alueellisen cupin, eli alasarjajoukkueiden oman cupin toisen kierroksenmaan kahdeksanneksi korkeimman sarjatason ottelussa jossa Latarnik Choczewo isännöi Barca Bolszewoa.

Kyseessä oli tilanne, joka alkoi Latarnikin Kuba Jurkowskin katkosta. Jurkowski liukui pallon kulkuradalle, katkaisi syötön, kaappasi pallon jalkojensa väliin ja osoitti aivan huikeaa tekniikkaa ollessaan kentän pinnassa. Jurkowski piti pallon jalkojensa välissä, pyörähti ympäri, nousi ylös ja lähti kuljettamaan.

Jurkowskin kuljetus päättyi kuitenkin todella rumasti. Barcan pelaaja juoksi pysäyttämään häntä, hyppäsi ilmaan ja yritti aivan kammottavaa sikataklausta. Onneksi Barcan pelaaja oli hieman myöhässä, sillä hän ei osunut Jurkowskiin aivan täydellä voimalla, mutta osuma oli tarpeeksi paha, että Jurkowski joutui keräilemään itseään hetken aikaa. Hän kuitenkin selvisi tilanteesta vammoitta.

Latarnik Choczewon Kuba Jurkowski pistää peliin aivan huikeat kikat ja tulee sen jälkeen lanatuksi aivan silmittömän rumalla taklauksella:

Katso myös: Arkkivihollinen alkoi juhlimaan mestaruutta – valomies napsautti valot pois