Mieletön sopimus! Lassi Tuovi siirtyy päävalmentajaksi Japanin korisliigaan

Lassi Tuovi
Kuva: Getty Images

Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi ottaa askeleen eteenpäin urallaan, kun mies siirtyy päävalmentajaksi Japanin pääsarjaan.

Tällä kaudella Italiassa Virtus Bolognan apuvalmentajana toiminut Tuovi tarttui uusiin haasteisiin seurajoukkueiden valmennusurallaan, kun edessä on siirto Japaniin. Uusi joukkue on Yokohama B-Corsairs.

– Löysimme aika nopeasti ensimmäisten keskustelujen jälkeen yhteisen sävelen siitä, minkälaista valmennusta B-Corsairsin organisaatio tahtoo joukkueelleen, ja mitkä ovat puolestaan itselleni tärkeät asiat ja arvot, joita tahdon tuoda joukkueeseen, Lassi Tuovi kommentoi tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Tuovi teki japanilaisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen ja tavoitteena on nostaa Yokohama B-Corsairs takaisin pudotuspelijoukkueeksi.

Japanin pääsarja on hurjassa nosteessa, sillä sarjassa liikkuu isot rahat ja toimintaa kehitetään isoin askelein. Seuroille on asetettu alakriteereiksi 5000 katsojan kotihallit sekä kahdeksan miljoonan dollarin joukkuekohtaiset vuosibudjetit. Tämä kertoo siitä, miten valtavalla panostuksilla sarjan joukkueet pelaavat.


Pelaajat: