Video: Hämmentävä päähänpisto salibandymaaottelussa – maalivahti Lassi Toriseva otti erikoisen jäähyn

Lassi Toriseva Suomi / Pallomeri.net

Suomi-Ruotsi -salibandymaaottelu sai erikoisen käänteen, kun Suomen maalivahti Lassi Toriseva otti itselleen väenväkisin hölmön jäähyn.

Suomi hävisi Ruotsille sunnuntaina Lahdessa pelatun salibandymaaottelun maalein 4-1, joten kaukalossa oli muutoin varsin selvät sävelet, mutta eräs kolmannessa erässä tapahtunut tilanne sai yleisön varmasti raapimaan hieman päätään.

Suomen maalivahti Lassi Toriseva näet sai erän puolivälissä yllättävän ja hämmentävän päähänpiston, joka johti täysin tarpeettomaan ja hölmöön jäähyyn.

Ilmeisesti Toriseva suivaantui siitä, että Ruotsin Kevin Haglund leikkasi hänen alueensa poikki ja Toriseva päätti ottaa oikeuden kirjaimellisesti omiin käsiinsä.

Hän tarrasi ensin Haglundin toisesta jalasta kiinni, jotta saisi tämän kaadettua ja kun Haglund lysähti päin Suomen maalia sekä menetti tasapainonsa, niin Toriseva nappasi tiukan otteen molemmista Haglundin jaloista.

Haglund yritti nousta ja päästä irti, mutta Toriseva väenväkisin piti otteen lukittuna, joten Haglund istahti kentän pintaan seuraamaan tilanteen kehittymistä. Tuomarille ei lopulta jäänyt muuta mahdollisuutta kuin antaa Torisevalle kaksiminuuttinen.

Lassi Toriseva menettää hermonsa ja ottaa väkisin jäähyn ottelussa Ruotsia vastaan:

Katso myös: Video: Järjetön tilanne Brasilia-Argentiina-pelissä – peli keskeytettiin ja Valioliiga-pelaajat karkotetaan maasta


Joukkueet: