C More naarasi kovan nimen – Lasse Kukkonen vahvistaa kanavan liigatiimiä

Liigan otteluohjelma Lasse Kukkonen Kärpät Liiga / Pallomeri.net

C More paljastaa tällä viikolla päivittäin alkavan Liiga-kauden tv-tiimiään. Viimeisin lisäys on viime kauteen pelaajauransa lopettanut Lasse Kukkonen.

C More tiedottaa, että alkukesästä pitkän ammattilaisuransa päättänyt Lasse Kukkonen liittyy C Moren Liiga-lähetysten asiantuntijatiimiin.

– On mahtavaa jatkaa hommia edelleen Liigan ympärillä, päästä seuraamaan pelejä ja näkemään tuttuja pelaajia näin kaukalon toiselta puolelta. Odottavaiset tunnelmat, mutta kyllä tässä vähän myös jännittää samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä Liiga-kauttani, Kukkonen kertoo kanavan tiedotteessa.

Kukkosen palkintokaapista löytyy pitkän uran varrelta useita Suomen mestaruuksia, maailmanmestaruus sekä lukuisia MM- ja olympiamitaleita. Kukkonen astuu nyt uuden eteen asiantuntijan saappaissa, mutta vakuuttaa, että valot ja kamerat eivät jännitä.

Mainos alkaa

– Ne varmasti unohtuvat taka-alalle, kun homma lähtee käyntiin. Enemmän mietityttää, kuinka paljon sitä eläytyy peliin. Nyt harjoitellaan, miten päästää irti pelaajan näkökulmasta, peliin liittyvistä tunteista ja katsoa peliä laajemmin, Kukkonen sanoo.

Kauden aikana Kukkonen tulee olemaan mukana sekä studio- että ottelulähetysten yhteydessä.

Lue myös: Tässä on Hockey Nightin uudet oranssitakit – Ari Vallin ja Siim Liivik legendaariseen pestiin