Video: LaSB vei D1varin 1. finaalin jatkoajalla 1400 katsojan edessä

lasb lammin salibandy d1varin finaalit Pallomeri.net

Salibandyn d1varin finaalisarja käynnistyi tiistaina Lammin Salibandyn ja hämeenlinnalaisen Steelersin välillä. LaSB nappasi ensimmäisen kiinnityksen liigapaikkaan jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. LaSBin tehomiehenä hääri 2+2 nakuttanut Tino Nivala.

Ottelua oli saapunut paikan päälle seuraamaan täysi tupa, huimat 1389 katsojaa.

-Olihan se aika huikeaa pelata derbyfinaaleja loppuunmyydylle yleisölle. Ei ole ihan jokapäiväistä salibandypelaajan arjessa. Kannustus oli todella hienoa molemmille jengeille ja siitä tulee ilman muuta lisää virtaa meille pelaajille. Näistä peleistä ja täysistä katsomoista pitää nyt vaan nauttia, kommentoi Suomen maajoukkuepaidassakin 9 kertaa esiintynyt, LaSBin Heikki Hätönen.

Kaikki finaaliottelut pelataan poikkeuksellisesti Steelersin kotikentällä, Elenia Areenalla, kun LaSB ei pääse pelaamaan omia kotiotteluitaan kauden mittaa tutuksi tulleesessa Lahden Suurhallissa. Suora liiganousu ratkeaa kolmella voitolla.

Myös Pallomeri.net elää d1varin finaalitunnelmassa tiukasti mukana, sillä lammilaisten riveistä löytyy Pallomeri.netin oma nimikkopelaaja. Lue lisää alla olevasta painikkeesta!

Pallomeri.net finaalihuumassa!

Ensimmäisen finaalin maalikoosteen voit katsoa alla olevalta videolta.