Täysin uskomaton nousu F-liigassa – LASB osui neljästi ilman maalivahtia ja tasoitti 3 sekuntia ennen loppua

LASB tekee neljä maalia ilman maalivahtia

Miesten F-liigassa nähtiin, että salibandyssä tilanteet voivat muuttua todella nopeasti, kun LASB tuli neljän maalin takaa lopussa tasoihin.

Kun LASB ja Oilers ottivat yhteen miesten F-liigan lauantain kierroksella, näytti vielä ajassa 57:30 siltä, että Oilers on matkaamassa selvähköön vierasvoittoon, kun taululla seisoivat lukemat 1-5.

Vain viittä sekuntia myöhemmin peli kaventui maalilla, kun kotijoukkue onnistui tekemään toisen maalinsa pelatessaan ilman maalivahtia. Kun mitään hävittävää ei ollut, niin maalivahti pysyi penkillä ja taistelu jatkui. Noin minuuttia myöhemmin eroa oli enää kaksi maalia, kun LASB:n Niko Einiö teki illan toisen maalinsa.

Ajassa 59:09 Einiö viimeisteli hattutemppunsa ja toi kotijoukkueen maalin päähän. Tämän jälkeen kuitenkin näytti siltä, että Oilers pitää pintansa, mutta Einiö sai vielä yhden mahdollisuuden ja kiskaisi pallon kaukaa Oilersin maaliin. Varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää kolme sekuntia, kun pallo sujahti nuottaan. LASB oli näin onnistunut kahdessa ja puolessa minuutissa tekemään neljä maalia ilman maalivahtia sekä kirimään tasoihin neljän maalin tappioasemasta.

Valitettavasti kotijoukkueen ja yleisön kannalta, jäi viimeinen kliimaksi saavuttamatta, sillä Oilers sanoi viimeisen sanan ja voitti pelin lopulta rankkareilla maalein 6-5.

LASB takoo neljä maalia ilman maalivahtia ja nousee tasoihin vain sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua:

Katso myös: Floyd Mayweather tienasi älyttömän rahakasan naurettavalla näytösottelulla – löi ottelun aivan läskiksi


Joukkueet: