Suomen Cupin ottelu keskeytyi yllättävästä syystä – pieni lapsi ilmestyi yhtäkkiä kentälle kesken pelin

Jalkarannan Palloseura-Kouvolan jalkkapallo Suomen cupin ottelu

Jalkapallon Suomen Cupin ottelu Jalkarannan Palloseuran ja Kouvolan Jalkapallon välillä keskeytyi, kun pieni lapsi pelmahti kentälle.

Jalkapallon Suomen Cupissa nähtiin huvittava ja yllättävä tilanne, kun sunnuntaina Lahden kisapuistossa pelattu 3. kierroksen ottelu Jalkarannan Palloseuran ja Kouvolan Jalkapallon välillä keskeytyi syystä, joka tuskin aiheutti katsomossa valtavasti mielipahaa.

Keskeytyksen aiheutti pieni lapsi, joka onnistui ohittamaan kaikesta päätellen hyvin tiukat turvatoimet ja potki pyöränsä selässä kentän halki. Pienen kentänvaltaajan vauhti pysähtyi, kun erotuomari Ilkka Mäkelä pysähtyi hänen eteensä. Tilanteelle saatiin nopea ratkaisu, kun toisen joukkueen huoltaja talutti lapsen pyörineen pois kentältä.

Suomen Cup vitsaili Twitterissä, että ottelu saatiin pelattua loppuun normaalisti. Maalittomana päättyneen varsinaisen peliajan jälkeen ikämiessarjassa pelaava kotijoukkue voitti Kolmosessa pelaavan KJP:n rankkareilla 5–4.

Suomen Cupin ottelu Jalkarannan Palloseuran ja Kouvolan Jalkapallon välillä keskeytyy, kun pieni lapsi ilmestyy kentälle:

Katso myös: Käsittämätön jysäytys! Mika Ojala ampui mahtavan vaparimaalin Suomen Cupissa