Länsi-Suomen Kolmosessa hurja yleisömäärä – pesi myös samaan aikaan pelatun Veikkausliiga-ottelun

FC Hongan Ykkösessä Runavik Kakkonen FIFA VAR KPV KuPS Crvena zvezda-hjk Vitebsk-KuPS Torshavn-HJK futisvedonlyönti Länsi-Suomen peliyhtiö HIFK Veikkausliigan otteluohjelma sarjajärjestelmä TPS HJK-Inter Ykkösessä Palloliitto NJS EIF HIFK Ykkösen FC Honka SJK VPS-PS Kemi Veikkausliiga Mika Ojala jalkapallo / Pallomeri.net

Torstaina nähtiin melkoinen erikoisuus, sillä Länsi-Suomen Kolmosen ottelussa oli enemmän yleisöä kuin samaan aikaan pelatussa Veikkausliiga-ottelussa.

Veikkausliigan yleisömäärät ovat puhuttaneet jälleen alkukaudesta, vaikkakin Stadin derbyssä olikin paikalla upeasti yli 10 000 ihmistä. Muuten katsojamäärät ovat jääneet aika alhaiseksi, mutta toista se on alasarjoissa.

Nimittäin Länsi-Suomen Kolmosessa pelatussa Paimion Hakan ja Peimari Unitedin välisessä derbyssä nähtiin yleisöä runsaasti kentän laidalla. Kamppailun lopullinen yleisömäärä olikin hurja 503 katsojaa. Paikalle saapuneet fanit pääsivätkin todistamaan tasaista ja jännittävää ottelua, sillä loppunumerot kirjattiin lopulta 0-0.

Paimion yleisömäärä nousee vielä korkeampaan arvoon, kun sitä verrataan torstaina pelattuihin Veikkausliiga-otteluihin. KPV-IFK Mariehamn -ottelu ei päässyt lähellekään Kolmosen ottelun lukemia, sillä Seinäjoella pelattavaa matsia oli saapunut katsomaan vain 312 ihmistä.

Myös FC Honka-FC Inter -ottelulla teki tiukkaa päästä Paimion lukemiin, sillä kahden kovan joukkueen kohtaamista oli seuraamassa 881 ihmistä.


Joukkueet: ,