EM-finaalissa ryöstetyksi joutunut Lando Norris avasi tuntemuksiaan – ”En ole nukkunut kovin hyvin”

Lando Norris - pallomeri.net

F1-kuski Lando Norris oli paikan päällä seuraamassa Englannin ja Italian välistä EM-finaalia, mutta ilta päättyi hänen osaltaan karmivalla tavalla.

Norris oli poistumassa Wembley Stadiumilta, kun huligaanit olivat ryöstäneet hänet. Silminnäkijän mukaan toinen epäillyistä ryöstäjistä piti kiinni ja toinen veti kellon Norrisin ranteesta. Norrisin kerrottiin näyttäneen järkyttyneeltä.

– Ei ollut kiva kokemus käydä läpi tuollaista, enkä minä ollut ainoa, tuollaista on tapahtunut muillekin. En toivo kenellekään tuollaista ja tunnen sympatiaa kaikkia kohtaan, jotka joutuvat käymään läpi tällaisia asioita, Norris pyöritteli Sky Sportsin haastattelussa, viitaten stadionilla tapahtuneeseen huligaanisekoiluun.

Tulevana viikonloppuna on edessä Silverstonen F1-osakilpailu, mutta 21-vuotias McLaren-kuski myöntää, ettei iskukyky ole paras mahdollinen.

– Voin ihan hyvin, mutta olen voinut paremminkin. En aio valehdella, en ole täydessä kunnossa.

– Henkisesti on hieman tekemistä. Totta kai puhun tapahtuneesta paljon, ja henkinen vahvuus on tärkeää. En ole kuitenkaan nukkunut kovin hyvin, Norris kertoi.


Pelaajat: