Video: Entinen NBA-pelaaja dominoi älytöntä julkkisottelua – ex-teinipoppari Aaron Carter jäi täysin jyrän alle

Lamar Odom vs Aaron Carter / Pallomeri.net

Entinen NBA-pelaaja Lamar Odom sekä entinen laulajatähti Aaron Carter ottivat yhteen julkkisnyrkkeilyssä ja Odom murskasi Carterin.

Yhdysvalloissa järjestetyssä julkkisten välisessä nyrkkeilyillassa nähtiin aivan älytön ottelupari, kun entinen NBA-pelaaja Lamar Odom ja 1990- ja 2000-luvun taitteessa pinnalla ollut teinipoppari Aaron Carter ottivat yhteen.

Vaikka Odom tunnetaankin yleisesti NBA-uransa sijaan paremmin realitytähti Khloe Kardashianin entisenä aviomiehenä, niin urheilutausta näkyi kehässä. Tähän kun lisättiin kymmenien senttien pituusylivoima ja useiden kymmenien kilojen painoylivoima, niin taistelu ottelun voitosta oli lyhyt, mutta todella epätasainen.

Mainos alkaa

Odom riepotteli ja pieksi hädissään säntäillyttä Carteria aivan miten tahtoi. Carter jotenkin sinnitteli iskusateessa, mutta toisessa erässä Odom sai tarpeeksi kovia iskuja perille, jotta Carter tippui polvilleen ja kehätuomarina toiminut entinen UFC-suuruus Chuck Liddell keskeytti järjettömän näytelmän ennen kuin Carterille kävisi huonommin.

Ex-poppari Aaron Carter saa rumasti kyytiä entiseltä NBA-pelaaja Lamar Odomilta:

Katso myös: Video: Hämmentävä tapaus jalkapallolähetyksen taustalla – katsoja pakeni uhkarohkeasti järjestyksenvalvojia