Video: Uskomaton tapaus – FC Lahden pelaaja liukastui laukoessaan ja sai punaisen kortin

FC Lahden Altin Zeqiri / Pallomeri.net

FC Lahden Altin Zeqiri koki melkoista epäonnea, kun hän liukastui laukoessaan, osui vastustajaan ja sai sen myötä lähtöpassit ottelusta.

FC Lahti voitti KTP:n Veikkausliigan alemman loppusarjan ottelussa sunnuntaina maalein 2-1 ja ottelun kiistaton hahmo, niin hyvässä kuin pahassakin, oli Lahden Altin Zeqiri.

Ensin Zeqiri pamautti kotijoukkueen johtoon 42. minuutilla ammuttuaan komean kudin yläriman kautta sisään, mutta suuremman huomion ja ennen kaikkea hämmennyksen sai osakseen se, mitä tapahtui toisella jaksolla.

65. minuutilla Zeqiri haki toista osumaansa ajaessaan kohti KTP:n rangaistusalueen rajaa. Keskustaan hyvälle vetopaikalle pallon kuljettanut Zeqirin tukijalka kuitenkin petti. Näin Zeqiri liukastui laukoessaan ja kaatui.

Kaatumista oleellisempaa oli kuitenkin se, että kaatuessaan hän osui napit edellä vastustajan sääreen. Vaikka kyseessä oli puhdas vahinko, koki läheltä tilannetta seurannut erotuomari Mattias Gestranius asiakseen antaa Zeqirille varoituksen.

Kyseessä oli myös Zeqirin toinen varoitus, joten hänen pelinsä päättyi punaiseen korttiin täysin tahattoman liukastumisen seurauksena.

FC Lahden Altin Zeqiri liukastuu laukoessaan ja lentää sen seurauksena ulos:

Katso myös: Video: Joel Pohjanpalo ilmiliekeissä – venytti Galatasarayn verkkoa kahdesti 9 minuutin sisään


Joukkueet: