Lahden maailmancup hiihdetään viikonloppuna – tarjolla 10 € ilmaisveto

Lahden maailmancup
Kuva: Getty Images

Lahden maailmancup hiihdetään viikonloppuna, kun maailman kovimmat hiihtäjät saapuvat taistelemaan menestyksestä Salpausselän maisemiin.

Maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancupin pisteistä mitellään viikonloppuna Lahdessa, mutta ehdottomasti suurimman huomioarvon kerää maastohiihto. Iivo Niskanen on jo ennen kauden alkua maininnut yhdeksi pääkilpailukseen Lahden maailmancupin 20 kilometrin perinteisen kilpailun. Tämän lisäksi suomalainen hiihtää myös perjantain parisprintissä, joten kaikki on pelissä kotiyleisön edessä.

Myös naisten puolella suomalaishiihtäjät tavoittelevat varmasti menestystä, sillä onhan perinteisen 20 kilometrin kilpailu esimerkiksi Kerttu Niskaselle oikein oiva matka.

Viikonlopun jokaiselle päiville riittää runsaasti tapahtumia, joten Lahdessa on kolmen päivän käynnissä todelliset hiihtokarnevaalit. Ja se on varmaa, että tunnelmaa ei tule ladun varrelta puuttumaan, kun hiihtotähdet lyövät parastaan.

Viikonlopulle on tarjolla myös 10 euron ilmaisveto, joka on mahdollista käyttää juurikin Lahden maailmancupin kohteisiin. Lue lisätiedot täältä!