Lahden kisoissa kova tulostaso – Annimari Korte kellotti 12,84

Annimari Korte 100m aidat yleisurheilu - pallomeri.net

Lahdessa järjestettiin sunnuntaina Uusi Alku -nimeä kantaneet kisat, jotka nimensä mukaisesti avasivat yleisurheilukauden laajemmassa mittakaavassa. Kovia tuloksia kellottivat sekä Annimari Korte että Topi Raitanen.

Ilta pääsi käyntiin vauhdilla, kun Oskari Mörö rikkoi Suomen ennätyksen 200 metrin aitajuoksussa. Vanha ennätys parantui yhdellä sadasosalla ja SE kirjataan nyt lukemiin 23,24. Kyseessä tosin on laji, jota harvemmin kisoissa juostaan, joten vanha ennätys oli senkin avustuksella pysynyt voimissaan 33 vuotta.

Illan todellisista supersuorituksista vastasivat Annimari Korte sekä Topi Raitanen. Korte kellotti 100 metrin aitajuoksussa maailman tämän kauden kärkiajan 12,84, joka jää vain 12 sadasosaa naisen omasta, viime kesänä juoksemasta Suomen ennätyksestä.

Raitanen puolestaan juoksi 3000 metriä näyttävän soolon jälkeen aikaan 7.52,89. Kyseinen aika jää vain seitsemän sadasosan päähän miehen omasta ennätyksestä.

Naisten korkeudessa satiin niin ikään kelpo tuloksia, kun Sini Lällä ylitti 183cm Heta Tuurin hypättyä toiseksi tuloksellaan 181cm.

Kisojen kaikki tulokset löydät TÄSTÄ.


Pelaajat: ,