Lähde: Kylian Mbappe on tehnyt päätöksen – jättää PSG:n

Kylian Mbappe PSG jalkapalloilijat
Kuva: Getty Images

Ranskalaistähti Kylian Mbappe on tehnyt lopullisen päätöksen, sillä mies ei jatka enää sopimuksensa jälkeen PSG:n riveissä. Asiasta uutisoi L’Equipe.

Ranskalaislehden mukaan Mbappe on ilmoittanut asiasta seuralle kirjeellä maanantaina. Supertähdellä on sopimusta jäljellä vielä ensi kausi, jonka jälkeen hän saa poistua uuteen osoitteeseen ilmaiseksi.

Tämä asettaakin PSG:n hankalaan asemaan, sillä Kylian Mbappe pitäisi saada kaupattua tänä kesänä, jotta miehestä saisi jotain vastinetta. Jo ennestään riveistä on poistunut Lionel Messi, minkä lisäksi myös Neymarin jatko on epävarmaa.

Mbappen päätös on on ihmetyttänyt PSG:n seurajohtoa, sillä The New York Timesin mukaan seurajohto oli kuullut kirjeestä ensimmäiseksi medialta, joka oli haltuunsa sen ensimmäisenä.

The New York Timesin mukaan Mbappen kauppahinta tulisi nousemaan aivan järjettömiin lukemiin, sillä PSG:n kerrotaan pyytävän tähdestään jopa 200 miljoonan dollarin hintaa.

Jo viime kesänä Mbappen lähtöä pidettiin pitkään varmana Real Madridiin, mutta PSG sai lopulta houkuteltua timanttinsa jatkamaan. Nyt päätös on ilmeisimmin lopullinen, joten Real Madrid on varmasti saapumassa apajille.


Pelaajat:
Joukkueet: