Lähde: Erling Braut Håland päättänyt siirrosta Man Cityyn – nousee Valioliigan palkkakuninkaaksi

Erling Håland Dortmund Mestarien liiga / Pallomeri.net

Manchester City on tekemässä jättimäisen kaappauksen ensi kesänä, sillä Erling Braut Håland on saapumassa seuraan. Asiasta uutisoi Sport Bild.

Jo pitkään on ollut tiedossa, että Hålandilla on ensi kesänä sopimuksessaan 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joten tähtipelaaja on napattavissa selvästi alle markkina-arvon. Kuitenkin nyt on viimeiset hetket tehdä siirto, koska ensi kesän jälkeen hinta nousisi aivan järjettömästi.

Sport Bild uutisoi, että ulosostopykälä on aktivoitava 30. huhtikuuta mennessä, jotta siirto on tuolla summalla mahdollista. Näin ollen kuviot on oltava selvillä hyvissä ajoin ennen kesää.

Nyt mediatiedot kertovat norjalaisen tehneen lopullisen päätöksen uudesta osoitteestaan, joka löytyy Englannista ja Manchesterista. Pep Guardiolan Man City on lyönyt pöytään vastustamattoman tarjouksen, sillä Daily Mailin mukaan Hålandin viikkopalkka tulee olemaan lähes 600 000 euroa. Näin ollen hyökkääjästä tulee ylivoimaisesti sarjan parhaiten palkattu pelaaja.

Mediatietojen mukaan siirto tulee kustantamaan jopa 120 miljoonaa euroa, sillä siirtosumman päälle tulevat erilaiset bonukset, joita annetaan muun muassa Hålandin isälle Alf-Inge Hålandille sekä hyökkääjän agentille Mino Raiolalle.


Pelaajat:
Joukkueet: