Video: La Liga -tuomari jäätyi täysin – peli päättyi liian aikaisin, pelaajat revittiin takaisin kentälle

La Liga -tuomari säheltää / Pallomeri.net

La Liga -tuomari Ricardo de Burgos Bengoetxea tunaroi nolosti Sevilla-Granada -ottelussa annettuaan päätösvihellyksen liian aikaisin.

Sunnuntain La Liga -kierroksella elettiin mielenkiintoisia hetkiä, kun erotuomari Ricardo de Burgos Bengoetxea vihelsi Sevillan ja Granadan välisen ottelun päättyneeksi, kun lisäaikaa oli tahkottu kolme minuuttia.

Sevilla-pelaajat alkoivat riisua tyytyväisinä paitojaan 2–1-voiton jälkeen, mutta Granadan pelaajat eivät aivan purematta nielleet loppuvihellystä, koska samainen tuomari oli hetkeä aiemmin luvannut, että lisäaikaa tulee neljä minuuttia.

Bengoetxea oli kuitenkin päätöksessään järkähtämätön ja osoitti häntä ympäröineille Granada-pelaajille kelloaan ja kertoi pelin olevan päättynyt. Hetken kuluttua videotuomari kuitenkin ilmoitti avustavan erotuomarin korvanappiin, että ottelua olisi pelattava vielä minuutti.

Tämän jälkeen Bengoetxea joutui nöyrtymään, kutsui osan varusteistaan jo riisuneita Sevilla-pelaajia takaisin nurmelle ja pahoitteli vuorostaan heille päätöstään.

Puuttuva minuutti pelattiin, eikä maaleja enää nähty, joten Bengoetxea vihelsi ottelun uudestaan päättyneeksi ja Sevilla sai juhlia vihdoin vapaasti tärkeää 2–1-voittoaan. Sevilla on näet yhä tiukasti kiinni La Ligan mestaruustaistelussa. Joukkue on sarjassa toki vasta neljäntenä, mutta matkaa kärkeen on vain kolme pistettä, kun kautta on jäljellä viiden pelin verran.

La Liga -tuomari saa aikaiseksi melkoisen farssin päättäessään ottelun liian aikaisin:

Katso myös: Video: Skotlannin cupissa huimaa draamaa – maalivahti järjesteli viime hetken tasoituksen


Joukkueet: ,