Marca: La Liga palaa 11. kesäkuuta – kausi tahkotaan kuukaudessa loppuun, pelejä luvassa päivittäin

El Clasico La Liga / Pallomeri.net

Espanjan La Liga on sanomalehti Marcan mukaan suurista sarjoista seuraava, joka palaa kentille. Pelit starttaavat 11.6, jonka jälkeen pelataan päivittäin.

Espanjalaislehti Marca uutisoi, että La Liga palaa kentille kesäkuussa ja luvassa on 32 perättäistä pelipäivää, joiden aikana pelaamatta jääneet pelit tullaan hoitamaan pois päiväjärjestyksestä.

Tämän mahdollistaa se, että Espanjan jalkapalloliitto antoi erikoisluvan pelata maanantaisin ja perjantaisin. Tarkka aloituspäivä on 11.6, jolloin Sevilla ja Real Betis kohtaavat Sevillan derbyssä. Marcan mukaan seuraavana iltana ottavat yhteen Athletic Bilbao ja Atletico Mardid sekä Granada ja Getafe.

Otteluohjelman määrittämiseen vaikuttaa kolme asiaa. Ensinnä jokaiselle joukkueelle taataan vähintään 72 tuntia lepoaikaa pelien välille, toiseksi pyrkimyksenä on välttää helteessa pelaamista ja kolmas tekijä on tv-yhtiöt, joiden vaatimukset liigan täytyy myös ottaa huomioon.

Mainos alkaa

Joukkueet ovat saaneet palata harjoituksiin ja tällä hetkellä pelaajat harjoittelevat maksimissaan 10 hengen ryhmissä. Tämä rajoitus kuitenkin poistuu kesäkuun ensimmäisenä päivänä, jolloin joukkueet saavat luvan palata normaaleihin harjoitusolohin.

Lue myös: Romanian jalkapalloliitto puuttuu rankasti pelaajien tapoihin – niistäminen ja räkiminen johtaa massiiviseen pelikieltoon