La Liga live stream – katso kauden kaikki ottelut ilmaiseksi

La Liga live stream – katso kauden kaikki ottelut ilmaiseksi

La Liga live stream -lähetykset pyörivät jälleen tulevalla kaudella, joten jokainen ottelu on katsottavissa ilmaiseksi netistä. Tässä ohjeet!

La Liga live stream – El Clasicot, Barcelonan ja Real Madridin ottelut

Unibet-TV:ltä näet kaikki La Ligan ottelut suorana lähetyksenä, joten pääset nauttimaan suurten jättiläisten, kuten Real Madridin, Barcelonan ja Atlético Madridin edesottamuksista. Tämän lisäksi näet tietysti myös muiden hieman pienempien seurojen ottelut, joten joka viikonloppu tulee olemaan täynnä futista. Kirsikkana kakun päällä on tietysti kaksi kertaa kaudessa koettava El Clásico, jossa Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen. Myös nämä pelit näkyvät tietysti myös ilmaiseksi!

La Liga on tällä kaudella mielenkiintoisempi kuin vuosiin, sillä joukkueet ovat laittaneet rahaa haisemaan oikein kunnolla. Mielenkiintoisimpia siirtoja on ollut ehdottomasti Antoine Griezmannin siirtyminen Barcelonaan ja Eden Hazardin siirto Real Madridiin. Myöskään Tico ei jäänyt toimettomaksi siirtomarkkinoilla, vaan se hankki 120 miljoonalla eurolla Joao Felixin Benficasta.

Näin katsot ottelut ilmaiseksi:

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut