La Liga -kausi 2018-2019 ilmaiseksi – tässä live stream otteluihin

Real Madrid La Liga live stream Lionel Messi Barcelona La Liga / Pallomeri.net

Espanjan La Liga on ehdottomasti yksi maailman kiinnostavimmista sarjoista ja nyt siitä pääsee nauttimaan ilmaiseksi. Tässä live stream otteluihin!

La Ligassa ollaan hieman erilaisen tilanteen edessä, sillä Real Madrid menetti kesällä Cristiano Ronaldon ja sen johdosta Barcelona onkin selvä suosikki mestariksi. Pystyykö Real kokoamaan rivit ilman viime vuosien supertähteään vai meneekö kaupungin herruus Atléticolle?

Diego Simeonen ryhmä voitti Realin UEFAn Super Cupissa eikä Ticoa sovi aliarvioida, sillä seura on hankkinut kovia vahvistuksia kesän aikana. Varsinkin Thomas Lemar on mielenkiintoinen uusi kasvo ja ranskalainen voi tuoda täysin uuden ulottuvuuden madridilaisjoukkueen peliin.

Espanjan La Liga ilmaiseksi – tässä live stream:

Espanjan La Ligan kausi 2017/18 päättyi Barcelonan juhliin seuralegenda Andrés Iniestan tunnelmallisten jäähyväisten yhteydessä. Kumpi Espanjan jättiläisistä juhlii seuraavaksi – Real Madrid vai FC Barcelona? Vai löytyisikö kaksikolle tällä kaudella haastaja Atlético Madridista tai pirteän kauden pelanneesta Valenciasta – katso La Ligan livestreamit suorana Unibetilla!

Mitään kummallisia kommervenkkejä et suorien lähetysten katseluun tarvitse. Tarvitset kuitenkin Adoben Flashin asennettuna koneeseesi – ja aktiivinen pelitili on tietenkin toinen asia, minkä tarvitset.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan.