Video: LA Dodgers pisti rahaa palamaan – mestaruussormukset toimitettiin poskettomissa ökylaatikoissa

LA Dodgers / Pallomeri.net

LA Dodgers voitti syksyllä ensimmäisen MLB-mestaruutensa 32 vuoteen ja seura on juhliessaan selvästi polttanut rahaa melko vapaamielisesti.

Pohjois-Amerikan urheiluliigoissa on tapana, että pelaajat saavat muistoksi mestaruussormuksen, joka yleensä maksaa seuralle maltaita, eikä baseball-liiga MLB:n seurat tee tässä poikkeusta.

Sen sijaan poikkeuksia tehdään siinä, että kuinka ökyilyksi mestaruuden juhliminen lopulta viedään ja viime syksynä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1988 kruunattu Los Angeles Dodgers on someen päätyneen videon perusteella tehnyt rahanpolttamisen rataennätyksen.

Mainos alkaa

Dodgersin pelaajille teetetyt sormukset itsessään jo taattua jenkkityyliä, sillä sormukset ovat tavattoman isoja ja ne ovat kuorrutettu timantein. Dodgersin seurajohto vei kuitenkin sormusasiat askeleen verran pidemmälle.

Joukkuetta Los Angeles Timesin tiliin seuraava toimittaja Jorge Castillo twiittasi videon, jolla hän esitteli miten sormukset toimitettiin pelaajille. Jokainen pelaaja sai aivan poskettoman säilytyslaatikon, jonka kanteen on lisätty näyttö, jolla pyörii highlights-pätkiä mestaruussyksystä.

Mikä seura ikinä voittaakaan tänä vuonna MLB:n mestaruuden, joutuu seura kaivamaan kuvetta aivan tositarkoituksella päihittääkseen Dodgersin ökyilyt.

LA Dodgers voitti syksyllä ensimmäisen MLB-mestaruutensa 32 vuoteen, eikä juhlakustannuksissa säästelty:

Katso myös: Video: Törkeä temppu AMC:ssä – ottelija polkaisi vastustajaa naamaan, tuomari havahtui laittomuuksiin viiveellä


Joukkueet: