Klassikkovideo: Israelin liigassa nähtiin äärettömän kyseenalainen maali – nerokasta vai hävytöntä?

Habib Habibou

Hyökkääjä Habib Habibou teki vuoden 2018 marraskuussa Israelin liigan ottelussa maalin, jota voidaan helposti kuvailla sanalla “häikäilemätön”.

Kaudella 2018-2019 Israelin liigan Maccabi Petah Tikvaa edustaneen keskiafrikkalaishyökkääjä Habib Habiboun saama älynväläys kuuluu jalkapallohistorian todellisten klassikkomaalien joukkoon.

Vierasottelu Maccabi Netanyaa vastaan oli ehtinyt 87. minuutilleen, kun Habibou oli tarkistamassa loukkaantuneen joukkuetoverinsa vointia vastustajan rangaistusalueella edellisen tilanteen jäljiltä. Habiboun joukkue lähti vyöryttämään uutta hyökkäystä, mutta mies seisoi edelleen maassa makaavan joukkuetoverinsa vieressä viittilöiden tuomarin suuntaan.

Mainos alkaa:

Tuomari ei katkaissut peliä, joten Maccabi Petah Tikva jatkoi hyökkäyksen rakentelua. Laidasta lähti keskitys, joka lipsahti Maccabi Netanyan maalivahdin alta ja pomppi suoraan kohti Habibouta. Hän haistoi tilaisuuden, juoksi irtopalloa kohti ja viimeisteli ottelun voittomaalin.

Heti maalin tehtyään Habibou palasi joukkuetoverinsa luokse huutamaan hänelle apua.

Habibou kommentoi maalia tuolloin Twitter-tilillään todeten “Jumala ei koskaan nuku. Auta ystävääsi, niin Hän antaa sinulle vielä enemmän.”

Habib Habibou käyttää tilaisuuden härskisti hyväkseen:

Tsekkaa myös: Klassikkovideo: Jalkapalloilija kiitti haastattelussa vaimoaan ja tyttöystäväänsä