Järjetön arviointivirhe – Belgia vitsaili Kylian Mbappen telomisella

Kylian Mbappen
Kuva: Getty Images

Belgian jalkapalloliitto poisti julkaisemansa videon, jossa vitsailtiin Ranskan tähtipelaaja Kylian Mbappen telomisella.

Belgia kohtaa jalkapallon EM-kisojen pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella Ranskan, ja vastustajan ykköstähti Kylian Mbappe tulee luonnollisesti olemaan tiukan vartioinnin alla. Asiasta vitsailu meni monien mielestä kuitenkin mauttomasti yli.

Belgian kannattajat ovat aloittaneet uuden laulun, jossa keskikenttäpelaaja Amadou Onanan sanotan taklaavan Mbappea. Belgian jalkapalloliitto julkaisi videon, jossa belgialaiskoomikko Pablo Andres kysyy, että “kuka potkaisee Mbappea sääriluuhun”, ja Onana vastaa kysymykseen omalla nimellään.

Mainos alkaa:

Belgian jalkapalloliitto poisti videon sosiaalisen median tileiltään, ja mediapäällikkö Stefan van Loock pahoitteli sen julkaisua:

– Tarkoituksena ei ollut hyökätä ketään vastaan. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä koomikko Pablo Andresin kanssa, ja tämänkin videon piti olla hauska. Mutta me arvioimme sen väärin ja otimme videon alas. Haluamme pyytää anteeksi kaikilta, joita olemme saattaneet loukata tällä, Loock sanoi.

Belgia julkaisi videon, jossa vitsaillaan Kylian Mbappen telomisella:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Miljardööri palkitsi Georgian joukkueen jättisummalla – mukava lisäpanos odottaa jatkopelissä


Pelaajat:
Joukkueet: ,