Video: Kylian Mbappe teki napakan källin PSG:n harjoitustiloissa – uhrina pahaa-aavistamaton Neymar

Kylian Mbappe & Neymar PSG / Pallomeri.net

Pojat ovat poikia, vaikka tililläkin olisi miljoona poikineen. Tämän osoitti todeksi video, jossa Kylian Mbappe tekee Neymarille källin.

Ranskan suurseura Paris Saint-Germainin joukkueen keskuudessa vallitsee kaikesta päätellen sikäli asiallinen ilmapiiri, etteivät joukkueen suurimmat tähdetkään ole millään lailla pilailun yläpuolella. Ainakaan keskenään.

Kylian Mbappe nimittäin latasi Instagram-tililleen videon, jossa hän on vastuussa varsin napakasta koppikällistä, jonka uhriksi valikoitui, kuinkas muuten, joukkueen toinen suuri tähti, eli Neymar.

Video alkaa, kun Mbappe kastelee pyyhkeen läpimäräksi. Seuraavaksi hän katsoo nurkan takaa temppua kuvaavan ja tuntemattomaksi jäävän kätyrinsä kanssa, että reitti on selvä.

Neymar makasi pahaa-aavistamattomasti lattialla jokusen metrin päässä uppoutuneena keskusteluun joukkuetoverinsa kanssa, kun Mbappe kipittää paikalle ja linkoaa läpimärän pyyhkeen lujaa päin Neymarin pläsiä, niin että mojova läsähdys vain kuuluu joukkuetoverien hämmästyneiden äänten lisäksi.

Kylian Mbappe linkoaa läpimärän pyyhkeen pahaa-aavistamattoman Neymarin naamaan:

https://twitter.com/ESPNFC/status/1393601173899386881

Katso myös: Video: Veikkausliigassa nähtiin erikoinen osuma – SJK-hyökkääjä prässäsi pallon maaliin asti


Pelaajat: ,
Joukkueet: