Video: Kylian Mbappe vedettiin kylmäksi – todella ruma taklaus sai nilkan vääntymään karmivasti

Kylian Mbappe PSG / Pallomeri.net

PSG sai pahaa jobinpostia Ranskan Cupin finaalissa. Tähtipelaaja Kylian Mbappe telottiin pahasti eikä välttämättä pelaa Mestarien liigan ratkaisupeleissä.

On osuvaa, että PSG juhli perjantaina seurahistorian 13. Ranskan Cupin voittoa, kun mahtiseura kaatoi Saint-Etiennen maalein 1-0. Numero 13 mielletään epäonnenluvuksi ja sitä PSG:llä olikin voitosta huolimatta.

31. minuutilla PSG:n tähti Kylian Mbappe näet telottiin pois pelistä suorastaan kammottavalla taklauksella. Saint-Etiennen kapteeni Loic Perrin saikin tilanteesta punaisen kortin.

Mbappe kuljetti palloa, kun Perrin syöksyi hänen jalkoihinsa ja rysähti koko painollaan päin Mbappen oikeaa jalkaa niin, että Mbappen nilkka jäi alle ja taittui yli todella karun näköisesti.

Mainos alkaa

– Kaikki ovat huolissaan. Kaikki, jotka näkivät taklauksen, ovat huolissaan. Totta kai minäkin olen huolissani, sanoi PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel ottelun jälkeen uutistoimisto AFP:n mukaan.

PSG kohtaa ensi viikolla Lyonin Ranskan liigacupin finaalissa ja sen jälkeen joukkueen matka jatkuu Portugaliin, jossa pelataan Mestarien liigan loppupelit. Mbappen menetys olisi PSG:lle massiivinen isku etenkin Mestarien liigan menestyshaaveita ajatellen.

Kylian Mbappe joutuu ruman taklauksen kohteeksi:

Mbappen nilkka vääntyy kammottavan näköisesti:

Katso myös: FIFA 21 -konsolipelistä saatiin maistiainen – tässä ensimmäinen virallinen traileri!


Pelaajat:
Joukkueet: