Kylian Mbappe yritti härskiä temppua – pisti pallon kulmapotkusta sisään valtavalla varaslähdöllä

Kylian Mbappe PSG

PSG:n supertähti Kylian Mbappe yritti saada maalin aikaiseksi todella räikeällä huijauksella ottelussa Montpellieriä vastaan.

PSG kaatoi Montpellierin Ligue 1:n perjantain kierroksella maalein 3-0, mutta vaikka pallo löysikin ottelun kuluessa tiensä maaliverkkoon supertähti Kylian Mbappen jalasta, ei hänen nimeään löydy ottelun maalintekijätilastosta.

Mbappe näet yritti ottelun tuoksinassa perin härskiä vedätystä, jonka hän tuskin itsekään uskoi menevän läpi tai sitten hän vain jostain syystä luuli pelin olevan yhä käynnissä. Mbappe oli menossa antamaan kulmapotkua ja kun pallo oli jo valmiiksi kulman tietämillä, päätti Mbappe yrittää kulman nopeaa antamista.

Mainos alkaa:

Mbappe juoksi kulmalipulle ja potkaisi pallon maaliin, kun täysin hölmistyneet Montpellierin pelaajat seurasivat tilanteen kehittymistä. Mbappe oli ottanut valtavan varaslähdön jo sikäli, ettei erotuomari ollut antanut lupaa kulman antamiselle. Lisäksi pallo ei myöskään ollut hyväksyttävällä paikalla, kun Mbappe lähetti sen maalia kohti.

Kylian Mbappe yritti suorittaa kulmapotkua melko roisilla varaslähdöllä:

Katso myös: Los Angelesin pelaajat juhlivat jo maalia – osuma kuitenkin hylättiin tuomarin taklauksen


Pelaajat:
Joukkueet: