Kylian Mbappe kiukutteli kentällä typerällä tavalla – lopetti pelaamisen kesken hyökkäyksen

Kylian Mbappe PSG
Kuva: Getty Images

PSG:n supertähti Kylian Mbappe osoitti lapsellisia piirteitä lauantaina, kun mies kiukutteli joukkuetoverinsa ratkaisusta.

Mbappe teki kesällä PSG:n kanssa jatkosopimuksen, vaikka pitkään näytti jo lähes varmalta, että mies siirtyy Real Madridin paitaan. Mediassa liikkui jatkosopimuksen jälkeen huhuja, että ranskalainen olisi hurjan liksan lisäksi saanut myös päätäntävaltaa seuran asioihin.

Lauantaina Mbappe näytti kaikkea muuta kuin johtajalta, sillä supertähti oli suoranainen diiva kentällä. Kaiken lisäksi turhautuneisuus kohdistui joukkuekaveriin ja reaktiosta kärsi koko joukkue, joten ranskalaispelaajan käyttäytyminen oli äärimmäisen noloa.

Kaikki sai alkunsa, kun PSG lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Pystyyn juossut Mbappe pyysi syöttöä Vitinhalta, joka kuitenkin päätyi syöttämään pallon toiseen laitaan. Tämä sai Mbappen kasetin jumiin, sillä mies pysähtyi ja lopetti pelaamisen totaalisesti.

Kaiken lisäksi Mbappe oli jo aikaisemmin ottelussa mokannut rankkarin, joten pieni nöyryys olisi voinut olla ihan paikallaan.

Kiukuttelusta huolimatta PSG jatkoi voitokasta alkukautta kaatamalla Montpellierin numeroin 5-2.

Kylian Mbappe kiukutteli todella nololla tavalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: