Chicagon taistelu päättyi karusti – Winnipegin Kyle Connor teki jatkoaikamaalin 25 sekunnissa Chicago-pelurin kautta

Kyle Connor Winnipeg Jets

Chicago Blackhawks taisteli pelin jatkoajalle, mutta siellä iski kova pettymys, kun Winnipeg Jetsin Kyle Connor kiskoi nopean tuurimaalin.

Chicago Blackhawks väänsi tiukasti Winnipeg Jetsiä vastaan kotikaukalossaan, mutta joutui lopulta pettymään, kun Jets vei voiton jatkoajalla maalein 3-2.

Pettymys oli varmasti hyvin käsinkosketeltavaa luokkaa, sillä ensinnäkin Chicago teki kovan työn viedäkseen pelin jatkoajalle. Chicago oli ottelussa pitkään takaa-ajajana, mutta onnistui lopulta kuromaan kahden maalin eron kiinni lyömällä tasoituksen varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Jatkoajalla jäi kuitenkin tylysti luu käteen, sillä kiekko oli omassa rysässä jo 25 sekunnin pelin jälkeen. Maalissa oli myös mukana reilu hyppysellinen tuuria, sillä Winnipegin Kyle Connorin veto otti kimmokkeen Nick Folignon luistimen kärjestä ja sujahti vain ja ainoastaan sen takia maalivahdin paketista läpi.

Tämä oli sinänsä osuva käänne Chicagon kauteen, sillä kausi on ollut todellinen tuskien taival. Chicago on tällä hetkellä koko NHL:n viimeisenä.

Chicagon taistelu menee hieman hukkaan, kun Winnipegin Kyle Connor ratkaisee nopeasti jatkoajalla:

Katso myös: Colton Sissonsilta huima suoritus – painoi kiekon omalta siniseltä yläriman kautta tyhjiin


Pelaajat:
Joukkueet: ,