Kuuma futisviikko jälleen käynnissä

pelaaja Leicesterin kiinalaisfutaaja Lauri Dalla Valle KPV naisten honka hifk mypan UEFA FA Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football UEFA pallomeri.net
naisten Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football pallomeri.net

Kuningas jalkapallo dominoi jälleen urheilumaailmaa ja käynnissä on kuuma sekä kiihkeä futisviikko. Tässä pieni katsaus viikkoon. Heti tiistaina Eurosportilla Saksan Bundesliigan jännittävä ottelu Bayern Munchen -Wolfsburg iltaysiltä.

Keskiviikkona on luvassa maukas herkkupala kotimaisessa Veikkausliigassa, kun käsittämättömässä syöksykierteessä oleva HJK matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. HJK:n jyrkkä alamäki alkoi loppukesästä, kun FC Astana pudotti joukkueen Mestarien liigasta lisäajan viimeisten sekuntien paitsiomaalilla. Tuon jälkeen HJK ei ole voittanut peliäkään missään ja joukkueen loukkaantumislista on ennenkuulumattoman pitkä.

HJK hävisi sunnuntaina kotonaan RoPSille ansaitusti 0-2 ja onkin jännittävää nähdä, minkälaisen kokoonpanon Klubi-koutsi Bana Lehkosuo saa taiottua Seinäjoelle. Kaikki muu kuin Suomen mestaruus olisi HJK:lle karmea pettymys. SJK-HJK-huippumatsi käynnistyy keskiviikkona klo 18:30 ja ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Keskiviikkoiltana on Viasat Sportilla myös potentilaalinen yllätysmatsi, kun kehnosti Valioliigan aloittanut Chelsea matkustaa Walsallin vieraaksi Liigacupissa. Walsall pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, ja tällaisissa yksittäisissä otteluissa voi aina tapahtua mitä vain. Toki kaikki Chelsean ykköstähdet eivät varmaankaan tässä ottelussa pelaa, mutta kuitenkin.

Lauantaina onkin sitten melkoinen superpäivä, kun etenkin Valioliigassa ja La Ligassa on päällä täysi rähinä. Sunnuntaina kannattaa tiirailla jälleen kotimaista Veikkausliigaa, sillä taistelu kärkisijoista sekä putoamisesta käy kireänä. Mukava futisviikko tässä on taas, ihanaa!

Muutamia futisherkullisia poimintoja:

Ti 22.9. klo 21:00 Bayern Munchen – Wolfsburg (Bundesliiga)

Ke 23.9. klo 18:30 SJK – HJK (Veikkausliiga)
Ke 23.9. klo 21:00 Celta Vigo – Barcelona (La Liga)
Ke 23.9. klo 22:00 Athletic Bilbao – Real Madrid (La Liga)
Ke 23.9. klo 21:45 Walsall – Chelsea (Liigacup)

La 26.9. klo 14:45 Tottenham – Manchester City (Valioliiga)
La 26.9. klo 17:00 Barcelona – Las Palmas (La Liga)
La 26.9. klo 17:00 Manchester United – Sunderland (Valioliiga)
La 26.9. klo 17:00 Liverpool – Aston Villa (Valioliiga)
La 26.9. klo 19:15 Real Madrid – Malaga (La Liga)
La 26.9. klo 19:30 Newcastle – Chelsea (Valioliiga)

Su 27.9. klo 18:30 KTP – HJK (Veikkausliiga)