HS: KuPS etsii pelaajaa tosi-tv-ohjelmalla – voittajalle 100 000 euron sopimus

HS: KuPS etsii pelaajaa tosi-tv-ohjelmalla – voittajalle 100 000 euron sopimus

Veikkausliigan mestari KuPS etsii uutta pelaajaa helmikuussa alkavalla tosi-tv-ohjelmalla, jonka voittajalle on luvassa 100 000 euron sopimus.

Veikkausliigan mestaruuden voittaneen KuPS:n riveissä tulee esiintymään ensi kaudella pelaaja, joka on hankkinut pelipaikkansa voittamalla tosi-tv-ohjelman. Pelaaja voi olla jo valmiiksi tunnettu kotimainen tai ulkomainen pelaaja tai vielä täysi tuntematon suuruus.

PlayOff-nimiseen ohjelmaan aletaan pian etsiä kiinnostuneita pelaajia. Palkintona on siis pelipaikka Kuopion Palloseurassa, mutta ei millä tahansa ehdoilla, sillä kisan todellinen porkkana on sopimus, joka takaa pelaajalle 100 000 euron tienestit.

Ohjelman tuottaa tuotantoyhtiö Lability ja ohjelman esittää Nelonen. Ohjelman juontajana on kuusi Veikkausliigan mestaruutta voittanut Sebastian Sorsa. Ohjelman ensimmäinen jakso esitetään 17. helmikuuta ja viimeinen jakso esitetään vähän ennen Veikkausliiga-kauden alkua.

Idea ei ole ainutlaatuinen, sillä vastaavia ohjelmia on nähty niin Englannissa kuin Ghanassakin, jossa ohjelman voitti Hongasta tuttu Gideon Baah. Suomessa lähestymistapa on verrokkeihinsa nähden erilainen.

– Poikkeuksellisen ohjelmasta tekee se, että voittaja kävelee suoraan ammattilaisjoukkueen kokoonpanoon joukkueen parhaiten palkattuna pelaajana, toteaa Sebastian Sorsa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Sorsan mukaan ohjelmaan on todennäköisesti lähdössä mukaan Veikkausliigassa jo tunnettuja pelaajia. Pelaajat kilpailevat kahdessa joukkueessa. Joukkueille on tiettävästi tulossa kokeneet valmentajat.

Idea ohjelmasta on peräisin seuran suunnalta.

– He sanoivat miettineensä tällaista kilpailua jo jokin vuosi sitten. Tuotantoyhtiömme jalosti sitten KuPSin idean ohjelmaksi. Kuopion Palloseuran näkökulmasta seurabrändi saa kansallisen tason vahvistusta. Tämä on sekä KuPSille että Kuopiolle mielenkiintoinen markkinointimahdollisuus, valottaa Sorsa.

KuPS tekee päätöksen voittajasta luonnollisesti omien pelaajatarpeidensa mukaisesti.

– Tämä on iso panostus yhden pelaajan sopimukseen. Tässä pitää onnistua meidän tuotantoyhtiönä ja myös KuPSin seurajohdon. KuPS kartoittaa tietenkin pelaajia, jotka voisivat tulla ohjelmaan. KuPS etsii tällä haavaa pelaajia vähän joka pelipaikalle. Voi olla, että ohjelman avulla joku muukin pelaaja kuin voittaja saa sopimuksen, näkee Sorsa.

Tsekkaa myös: Drake Caggiula sai oman pelaajan laukauksen päähänsä – vastustaja sai jäähyn

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut