Video: KuPS teki huikaisevan nousun voittoon Veikkausliigassa

Video: KuPS teki huikaisevan nousun voittoon Veikkausliigassa

KuPS järjesti melkoisen nousun keskiviikkona Veikkausliigassa, kun kuopiolaiset nousivat kolmen maalin takaa rinnalle ja ohi.

IFK Mariehamnin ja KuPSin ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi keskiviikkona, vaan joukkueet tarjosivat ainakin maalijuhlillaan parasta mahdollista mainosta Veikkausliigalle.

Ottelu näytti ratkeavan jo avausjaksolla, kun IFK Mariehamn rokotti karulla tavalla vierailijoiden virheistä. Puoliajalle lähdettiinkin murskaavissa 3-0-lukemissa.

KuPSin kiri käynnistyi 55. minuutilla, kun Keaton Isaksson osui epäonnisesti omiin. IFK Mariehamnin sulaminen näytti entistä todennäköisemmältä vajaat 15 minuuttia myöhemmin, kun Ville Saxman nosti vierailijat jo maalin päähän.

Maalijuhlat saivat jatkoa hetkeä myöhemmin, kun KuPSin Petteri Pennanen sai nimensä pöytäkirjaan 3-3-tasoitusmaalillaan. Huikea ottelu sai suorastaan uskomattoman käänteen vielä lisäajalla, kun Rangel tulitti pallon vastustamattomasti takanurkkaan ja sinetöi KuPSin hurjan kirin 4-3-voitton.

Kuopiolaisille voitto teki varmasti harvinaisen hyvää, sillä se oli vasta toinen täysi pistepotti alkaneella kaudella. Sen sijaan IFK Mariehamn olisi noussut sarjakärkeen ilman sulamistaan. Nyt joukkue on kolmannella sijalla, sillä viidestä ottelusta on irronnut yhdeksän pistettä.

KuPS esitti maagisen kirin Veikkausliigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut