KuPS suoritti sensaatiomaisen nousun! – Seuraavaksi vastaan bundesliigaseura

KuPS astana konferenssiliiga - pallomeri.net

KuPS järjesti torstaina Konferenssiliigan karsinnoissa huiman näytöksen ja eteni jatkoon FC Astanan kustannuksella yhteismaalein 4-5.

Avausosa Helsingin Olympiastadionilla oli päättynyt lukemiin 1-1.

Toinen osattelu Kazakstanissa ei alkanut KuPSin osalta mairittelevasti, sillä peliä oli takana vain muutama minuutti, kun Tigran Barseghyan vei kotijoukkueen johtoon. Tämän jälkeen kuopiolaisillakin oli omat paikkansa, mutta maalipuita lähemmäs nämä yritykset eivät osuneet.

Mainos alkaa

Lisää kylmää vettä vieraiden niskaan satoi hieman ennen taukovihellystä Abat Aymbetovin 2-0-osuman muodossa.

Toisen jakson alussa brassihyökkääjä Rangel nosti kuopiolaisten toiveita kaventamalla 2-1:een, mutta Barseghyan vei tunnin pelin kohdalla Astanan jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Tämän jälkeen olikin sitten vieraiden ihmenousun aika. Rangel osui kahdesti – 61. ja 74. minuutilla – täydentäen hattutemppunsa. Muutamaa minuuttia myöhemmin Janis Ikaunieks viimeisteli 3-4-osuman, ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi. KuPS eteni siis jatkoon yhteismaalein 4-5.

Konferenssiliigan karsintojen viimeisessä vaiheessa vastus kovenee armottomasti, sillä KuPSin kanssa lohkovaiheen paikasta asettuu taistelemaan Bundesliigan Union Berlin.


Joukkueet: