KuPS ja FC Honka vakuuttavasti jatkoon europeleissä – tässä seuraavat vastustajat

Noah KuPS - Vitebsk

KuPS, FC Honka ja FC Inter taistelivat torstai-iltana jatkopaikoista Konferenssiliigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella.

Kaikki oli vielä totaalisen auki torstaille, sillä Honka ja Inter pelasivat avausosansa kotikentällä tasan, kun taas KuPS kärsi niukan 1-0-tappion Armeniassa.

Kuopiolaisjoukkue ei jättänyt kuitenkaan mitään epäselvyyttä kotiyleisön edessä, vaan joukkue otti ohjat käsiinsä heti alkuvihellyksestä lähtien. Ottelupari oli lopulta ratkaistu jo avausjakson aikana, sillä puoliajalle lähdettiin KuPSin 4-0-johdossa. Lopulta voitto kirjattiin 4-0 ja yhteismaalit 5-1. KuPS saa seuraavaksi selvästi kovemman haasteen, kun vastaan asettuu ukrainalainen Vorskla. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan Kuopiossa 22. heinäkuuta.

Mainos alkaa

Myös FC Honka hoiti tonttinsa erittäin mallikkaasti, sillä se paineli reiluun tuntiin taululle lukemiksi 3-0 ja se oli siltä osin selvä. Runavik kavensi vielä, mutta yhteismaalit menivät Hongalle 3-1. Myös espoolaisille on tiedossa huomattavasti kovempi vastus seuraavalla kierroksella, kun vastassa on slovenialainen Domzale. Ottelupari käynnistyy Hongan osalta vieraista 22. heinäkuuta.

Sen sijaan FC Inter joutui pettymään, kun ennakkoon pahimman arvan saanut turkulaisjoukkue ei vain pystynyt haastamaan Puskas Academya. Vaikka Turussa ottelu päättyi lukemiin 1-1, niin Unkarissa voittajaa ei tarvinnut arvuutella. Puskas Academy nappasi 2-0-voiton ja eteni ansaitusti jatkoon.

Tsekkaa myös: HJK saa vastaansa seuraavaksi Malmön – tarjolla kolme ottelupalloa lohkovaiheeseen pääsyyn


Joukkueet: