Video: Suurta draamaa Veikkausliigassa – KuPS-pelaaja nukahti ja Haka iski voittomaalin lisäajan lisäajalla

kups-haka 2020 / Pallomeri.net

KuPS:n Ville Saxmanille kävi karu hairahdus Haka-ottelun loppuhetkillä. Vieraat iskivät tilanteesta voittomaalin lisäajan lisäajalla.

Kuopiossa elettiin varsin dramaattisia hetkiä Veikkausliigan mahdollisen huipennuksen kannalta, kun mestaruudesta taisteleva KuPS hävisi loppuhetkien takaiskun ansiosta säilymisen puolesta pelaavalle Hakalle maalein 2-3.

Hakan voitto ei välttämättä käynyt pelitapahtumien puolesta täysin järkeen, mutta niin kauan kuin maalit lasketaan, niin nokkaa on vaikea koputtaa. Haka oli hereillä silloin kuin täytyi olla ja tätä kuvastaa erinomaisesti ottelun ratkaisumaali.

Mainos alkaa:

Maali syntyi käytännössä ottelun viimeisillä sekunneilla, sillä pelattiin jo lisäajan lisäaikaa. KuPS:n Ville Saxman sai pallon rangaistusalueen tuntumassa, mutta pelasi tilanteen jotenkin todella löysän unisesti ja päätyi epähuomiossa lahjoittamaan pallon Hakan Maximus Tainiolle.

Tainio puolestaan löysi heti hyvällä syötöllään KuPS:n boksissa kytänneen Salomo Ojalan, joka nosti pallon rysään vastaansyöksyneen maalivahti Otso Virtasen yli.

Takaiskulla saattoi hyvinkin olla raaka hinta, sillä KuPS saattoi hyvinkin menettää mahdollisuutensa mestaruuteen tappion myötä. Veikkausliigan johto päättää ensi viikolla siitä, että pelataanko tällä kaudella loppusarjoja lainkaan. Jos kausi päättyy runkosarjaan, on HJK käytännössä jo melkoisen varma mestari vähintään maalieronsa turvin.

Hakan osalta taas kauden päättyminen ei voisi tapahtua tarpeeksi nopeasti, sillä suora säilyminen on voiton myötä varma, jos loppusarjat jätettäisiin pelaamatta.

Hakan dramaattinen voittomaali syntyy KuPS:n Ville Saxmanin mokan myötä:

Katso myös: Video: Mestarien liigassa fantastinen osuma – Bayernin Corentin Tolisso kajautti tajuttoman pommin yli 20 metristä


Joukkueet: ,