SS: KuPS Akatemian sopimuspelaajaa epäillään kaupparyöstösarjasta

sopimuspelaajaa

KuPS tiedotti, että sen akatemiajoukkueen sopimuspelaajaa epäillään vakavasta rikoksesta. Savon Sanomien mukaan kyse on kaupparyöstöistä.

KuPS ry julkaisi juniorikups.fi -sivustolla tiedotteen, jossa kerrotaan, että KuPS:n Ykkösessä pelaavan akatemiajoukkueen täysi-ikäistä sopimuspelaajaa epäillään vakavasta rikoksesta. Pelaaja on tiedotteen mukaan vangittu käräjäoikeuden päätöksellä ja suljettu sekä seuran että joukkueen toiminnasta.

– Tieto pelaajan pidätyksestä tuli meille täysin yllättäen. Tieto koskettaa syvästi monia seuramme pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä. Emme kommentoi keskeneräistä asiaa. Poliisille tulee antaa tutkintarauha. Selvitämme millaista tukea seuran sisällä tarvitaan. Tuemme joukkueita sekä valmentajia asian käsittelyssä. Odotamme myös itse lisätietoja asiasta, KuPS ry:n toiminnanjohtaja Jari Koistinen kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Savon Sanomien mukaan kyseistä pelaajaa epäillään useista kaupparyöstöistä, jotka on tehty teräaseella uhaten. Ensimmäinen tutkinnan kohteena olevista ryöstöistä on tapahtunut joulukuussa 2023.

Katso myös: Lehti: Suomen maajoukkueen johto oksenteli humalassa alaikäisten turnauksessa – “Täysin tuomittavaa”


Joukkueet: