Bild: Neljä vuotta sitten kuolleeksi julistettu jalkapalloilija onkin elossa – ex-vaimoa epäillään vakuutuspetoksesta

valioliiga legnican hjk uefa sopupelivyyhti GAIS fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) pelikiellon palloliitto / Pallomeri.net

Saksalaislehti Bild on paljastanut omituisen tapauksen. Vuonna 2016 auto-onnettomuudessa kuollut jalkapalloilija on löydetty Saksasta elossa.

Saksalaislehti Bild uutisoi, että neljä vuotta sitten kuolleeksi julistettu jalkapalloilija Hiannick Kamba onkin elossa, voi hyvin ja elelee Saksan Gelsenkirchenissä.

Kongosta kotoisin oleva Kamba pelasi juniorivuosinaan Gelsenkirchenin ylpeyden FC Schalken riveissä yhdessä Saksan maajoukkueveskari Manuel Neuerin kanssa.

Kaikki alkoi, kun Kamba oli alkuvuodesta 2016 käymässä kotimaassaan Kongossa. 9. tammikuuta Kamban uutisoitiin kuolleen auto-onnettomuudessa. Kamban silloinen seura, Saksan kahdeksannen sarjatason VfB Huls, suri pelaajansa kuolemaa, mutta väitteet kuolemasta ovat osoittautuneet vahvasti liioitelluiksi.

Asiasta on kiinnostunut myös yleinen syyttäjä Anette Milk, jonka tutkimukset kohdistuvat Kamban ex-vaimoon, joka neljä vuotta sitten nosti miehensä kuoleman perusteella kuusinumeroisen vakuutuskorvauksen. Ex-vaimo sanoo tajunneensa tuolloin, että hän voisi olla oikeutettu korvauksiin, minkä myötä hän esitti vakuutusyhtiölle dokumentteja todistaakseen Kamban kuoleman.

Lisäksi Saksan viranomaiset tutkivat, että miten Kamba on sittemmin ylipäätään päässyt takaisin Saksaan.

Lue myös: Kauden alulle takapakkia? – Saksan futiksessa 10 uutta koronatartuntaa