Video: Mieletön ryöstö – Kunlun-veskari venytti hämmentävän pelastuksen lähes maaliviivalta

Paris O'Brien Kunlun

KHL:ssä nähtiin todellinen ryöstö, kun Kunlun Red Starin maalivahti Paris O’Brien teki huikaisevan mailatorjunnan Magnitogorskia vastaan.

Metallurg Magnitogorsk kairasi 6-4-voiton Kunlun Red Starista jännittävässä ja maalirikkaassa pelissä, jossa maalivahtien tilastot eivät hyvältä näytä, mutta se ei tarkoittanut sitä, etteikö veskareillekin olisi loistonhetkiä peliin mahtunut.

Kunlunin Paris O’Brien antoi ottelun tuoksinassa erinomaisen näytteen osaamisestaan nollatessaan tylysti Metallurgin Nikolai Goldobinin.

Goldobinin paikka avautui hänen pelattuaan hienosti yhteen ketjukaveri Nikita Korostelevin kanssa. Goldobin syötti Korosteleville ja lähti ajamaan maalille. Korostelev huomasi tämän ja antoi kauniin sokkosyötön suoraan Goldobinin lapaan avaten tälle suoran väylän tyhjälle maalille.

Tai siltä tilanne näytti, kunnes O’Brien puuttui peliin. Hän venytti mailansa vielä tielle ja teki sen juuri oikealla hetkellä. Näin O’Brien torjui jo varmalta näyttäneen maalin ja myös riisti samalla kiekon Goldobinilta antaen nöyryytykselle vielä pienen lisäsilauksen.

Kunlun Red Starin Paris O’Brien nollaa Metallurg Magnitogorskin Nikolai Goldobinin huikealla mailatorjunnalla:

Katso myös: Video: Sotshi tumpeloi koomisesti – kiekko omaan maaliin siirretyn rangaistuksen aikana


Joukkueet: ,