Kuningaspeli-podcast – Jakso 1: Vieraana Toni Koskela – voita fantasy-kisasta matka EM-finaaliin!

Kuningaspeli

Kuningaspeli on Jason Nikkisen ja Lassi Hurskaisen isännöimä podcast, jossa pureudutaan EM-kisojen kunniaksi, maailman kauneimpaan pallopeliin, jalkapalloon.

Hurskainen ja Nikkinen saavat ensimmäisessä jaksossa vieraakseen entisen HJK:n mestarivalmentajan Toni Koskelan, joka viime kaudella valmensi Kyproksella AEL Limassolia. Jaksossa pureudutaan muun muassa siihen, millaista arki Kyproksella oli ja millaisia odottamattomia ongelmia oli luvassa.

Pesti päättyi tammikuussa, joten Koskelalla on ollut nyt aikaa pureutua jalkapalloon ja itsensä kehittymiseen. Myös tätä aihetta käydään läpi ja sitä, miten uutta haastetta uralle etsitään valmentajan näkökulmasta.

Mainos alkaa:

Tämän lisäksi jaksossa pureudutaan jo tiukasti jalkapallon EM-kisoihin, jotka käynnistyvät perjantaina 14. kesäkuuta. Kuuntele miesten näkemykset turnaukseen sekä mahdollisiin pelaajavalintoihin koskien Fantasy-peliä.

EM-kisojen kunniaksi käynnissä on Fantasy-peli, jossa kootaan oma joukkue turnauksen alkulohkovaiheeseen. Voittajalle on luvassa unelmien futismatka EM-finaaliin. Lue lisätiedot täältä!

Kuningaspeli-podcast – Jakso 1: Vieraana Toni Koskela