Video: Kapteeni Kukkonen huipensi uskomattoman kirin – Kapteeni Peltola kuitenkin ratkaisi

Lasse Kukkonen - pallomeri.net

Kärpät teki mahdottomasta mahdollisen, kun se nousi 0-4-tilanteesta tasoihin Liigan 5. finaalissa. Tasoitusmaalista vastasi – tietenkin – Lasse Kukkonen. Ottelun vei kuitenkin lopulta nimiinsä Tappara lukemin 4-5.

Matsi näytti olevan selvää kauraa jo ensimmäisessä erässä, kun Niko Ojamäki osui ensin, minkä jälkeen Jukka Peltola lisäsi vierasjohdon kahteen. Ajassa 16:27 Ojamäki iski illan toisellaan taululle jo lukemat 0-3 ja tässä kohtaa myös Veini Vehviläinen sai tehdä kärppämaalilla tilaa Jussi Rynnäkselle.

Toisen erän puolivälissä Otso Rantakari vei kirvesrinnat 0-4-johtoon ja viimeistään tässä kohtaa katseet alkoivat kääntyä torstain otteluun.

Kärpät aloittaa uskomattoman kirin

Kärppälauma ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan. Kotijoukkueen maalihanat avasi toisen erän lopulla ylivoimalla Julius Junttila ja lisää oli luvassa heti kolmannen erän alkuun, kun Miika Koivisto osui niin ikään ylivoimalla.

Mainos alkaa

Erä oli ehtinyt vanheta hieman vajaat 8 minuuttia, kun Charles Bertrand tuikkasi Kärpät lähietäisyydeltä jo maalin päähän.

Eikä kolmatta ilman neljättä. Uskomaton kiri sai huipennuksensa, kun maalinsylkijä Lasse Kukkonen iski ja peli oli ajassa 50:09 tasan 4-4.

Kolmannen erän loppua hallitsi Kärpät, mutta ainoasta maalista vastasi Tappara, kun Jan-Mikael Järvisen lättysyöttö löysi komeasti kahdella yhtä vastaan hyökkäyksen päätteeksi kohteensa ja Jukka Peltola tinttasi illan toisellaan vierailijat jälleen johtoon.

Enempää osumia ei nähty ja näin ollen Tappara kavensi ottelusarjan voitot 3-2:een.

Matsin kaikki tilastot voit katsastaa Liigan sivuilta.

Sarjan kuudes ottelu pelataan Tampereella torstaina, ja mahdollinen seiskapeli puolestaan Oulussa lauantaina. Liigan finaalit suorana lähetyksenä välittää Ruutu-palvelu.

Lasse Kukkonen tasoittaa pelin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Ruutu).

Jukka Peltola iskee voittomaalin Jan-Mikael Järvisen komeasta passista:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Ruutu).