Kuka vie EM-kisojen maalikuninkuuden? Tässä tämän hetkiset suosikit

Early Win Jalkapallon EM-kisojen Ranskan Ranska
Kuva: Getty Images

EM-kisojen maalikuninkuus on tietysti henkilökohtaisella tasolla yksi tavoitelluimmista palkinnoista. Tässä tämän hetken suosikit voittajaksi.

EM-turnauksen maalikuninkuus on totaalisesti auki vielä kahden ottelukierroksen jälkeen, sillä kärkipaikkaa jakavat kahdella maalilla Saksan Jamal Musiala, Slovakian Ivan Schranz ja Georgian Georges Mikautadze. Turnauksessa on nähty peräti kuusi omaa maalia. Hauskana knoppitietona, että Belgian Romelu Lukakulta on hylätty enemmän VAR:n vuoksi maaleja kuin maalipörssin kärjellä on osumia.

Maalikuninkaaksi suurin suosikki on Coolbetin kertoimissa Harry Kane, joka on osunut kertaalleen. Englantilaishyökkääjän kerroin on 7.50. Toisena puolestaan on vielä ensimmäistä osumaansa jahtaava Kylian Mbappe sekä kärjessä oleva Musiala. Kaksikon kerroin on 10.00.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen Coolbetin kertoimissa nostetaan esiin Jude Bellingham, Alvaro Morata, Romelu Lukaku ja Kai Havertz. Näiden miesten kertoimet maalikuninkuuteen ovat 15.00.

Tilanne on niin tasainen, että tässä vaiheessa yksikin suonenveto voi viedä jo todella pitkälle, joten alkulohkon viimeinen kierros antaa varmasti hieman lisää tietoa tulevasta.