Kymenlaakson derby meni tunteisiin – KTP-Basketin otteluraportissa haukuttiin omaa pelaajaa

KTP-Basketin otteluraportti

Korisliigan Kymenlaakson derbyssä kärsitty tappio meni sukkana KTP-Basketin otteluraportoijan ihon alle, sillä hän veti omiakin halvalla.

Keskiviikkoiltana Korisliigassa pelattu Kymenlaakson derby Kouvolan Kouvojen ja Kotkan KTP-Basketin välillä päättyi Kouvojen voittoon pistein 89-80.

Tappio oli selvästi katkera pala purtavaksi KTP:n leirissä, sillä seuran kotisivuilla julkaistu nimettömäksi jääneen kirjoittajan askartelema otteluraportti piti sisällään vähintäänkin erikoisia piirteitä.

Otteluraportti kääntyy nopeasti ottelun lopputuloksesta yllättävänkin viiltävään analyysiin, jota ei ole millään lailla sokeroitu. Erikoiseksi raportin kuitenkin tekee kohta, joka KTP:n omaa pelaajaa Joonas Lehtorantaa.

– Lehtoranta sen sijaan ”heräsi” vasta kolmannella neljänneksellä ja teki ensimmäiset pisteensä ajassa 23.48 (Kouvot johti silloin 53–39). Monet ovat sanoneet Kotkan pojasta, että hän on lähtönopeudeltaan ja monilta muilta ominaisuuksiltaan Korisliigan parhaita jopa ulkomaalaisvahvistukset mukaan lukien. Jostain syystä Lehtorantaa ei vain aina kiinnosta käyttää avujaan. Olemuskin sen paljastaa, milloin homma ei oikein huvita. Jonkun pitäisi saada ”Jonttu” uskomaan, että hän on oikeasti hyvä, ja parhaimmillaan hän voi olla joukkueelleenkin hyödyksi, raportissa tuskaillaan.

Osansa kirjoittajan turhautumisesta saa myös ottelun näyttänyt Ruutu-palvelu.

– KTP oli joukkueena huolimaton, mutta ei sekään ollut keskiviikkona ”illan huonoin”. Maksukanava RuutuPlussan televisiototeutus Kouvolan Jatke Areenalta oli kerrassaan surkea. Kuva ja ääni pätkivät koko matsin ajan, ja pitkät tovit oli tarjolla vain mustaa ruutua. Ottelua kotisohvalta seuranneet eivät saaneet vastinetta rahoilleen. Tämä käynee asiakaspalautteesta, kirjoittaja tuhahti raporttinsa päätteeksi.

Kuvakaappaus KTP-Basketin otteluraportista:

Tsekkaa myös: Video: Nuggets-järkäle Nikola Jokic kilahti kunnolla – lensi ulos lanattuaan Heat-pelurin tylysti


Joukkueet: